Home

OPEN DOMEIN is een vereniging van vrijwilligers die, met de hulp van sponsors, voor leden van de vereniging en voor DeDS-gebruikers een plek op het internet willen creëren, instand houden en ontwikkelen, waarbij vernieuwing, expressie en community-building op de eerste plaats komen.

Als lid krijgt u de mogelijkheid tot extra diensten (zoals php en mysql) in het DeDS-project. Voor een bescheiden jaarlijks bedrag ben je lid van vereniging OPEN DOMEIN. Meld je aan!

Doneren kan ook! Heel makkelijk zelfs. Met iDEAL via dit betaalverzoek van ons. Met een telefoon met een bankieren-app kunt u deze QR-code scannen:

 

Vanaf een euro is het al de moeite waard, kiest u maar een bedrag.

        

Nieuw

 

Onze ledenaccounts-principe-regeling:

Standaard DeDS gebruikers kunnen 35 MB gebruiken voor een website inclusief e-mail.
De leden krijgen automatisch 1 account en kunnen tot 10 accounts aanvragen. Het quotum geldt voor e-mail en ftp (homepage ruimte) van alle accounts samen en is afhankelijk van de contributie: 15 euro = 1GB en maximaal 3 accounts; 25 euro = 3GB en maximaal 10 accounts.
De quota verhouding tussen e-mail en ftp kan de gebruiker zelf instellen door in te loggen op 'Mijn Account'.  Zie ook onze faq voor aanvullende informatie. Degenen die zich bewezen technisch inzetten voor de vereniging, krijgen meer.

Er zijn enkele digitale ontmoetingsplekken op onze server, waaronder het OPEN DOMEIN café waar onder andere onze doeners soms vertoeven.

Meer informatie omtrent OPEN Domein en het project DeDS lees je in onze nieuwsbrieven, gearchiveerd onder Vereniging > Nieuwsbrief (in het menu bovenaan).