OPEN DOMEIN nieuws nr. 38

IN DEZE EDITIE 38

  1. Prettige feestdagen
  2. Uitnodiging nieuwjaarsborrel 2018
  3. We weten niets van u
  4. Afmelden?

 

1. Prettige feestdagen

OPEN DOMEIN wenst u prettige feestdagen en een voorspoedig nieuw jaar. De kerstvakantie is traditioneel één van onze drukste periodes, waarbij veel mensen intensief gebruik maken van onze diensten. We verwachten weer veel mooie nieuwe websites.

 

2. Uitnodiging nieuwjaarsborrel 2018

Op 11 januari 2018 organiseert de Internet Society in samenwerking met allerlei organisaties, waaronder de vereniging Open Domein, weer een nieuwjaarsborrel in Amsterdam. U bent van harte uitgenodigd.

Lees het programma met praatjes, quiz, een debat en een prijsuitreiking op https://newyear.isoc.nl/. Op die pagina staat ook een boeiende collage met logo's van interessante organisaties op internetgebied. Klikt u op de logo's en dan kunt u zich verbazen over deze wondere wereld.

 

3. We weten niets van u

De laatste tijd merken we dat men Gmail inwisselt voor een e-mailadres bij ons. Wij danken u voor het vertrouwen dat u in de vereniging Open Domein stelt! En inderdaad, we eerbiedigen uw privacy als hoogste goed. We bestuderen uw gedrag niet, we bewaren geen gegevens, we plaatsen geen cookies, we lezen uw e-mail niet mee, we weten niets van u! Maar als u ons wat over uzelf wilt vertellen en hoe wij u van dienst (kunnen) zijn, mailt u naar bestuur@opendomein.nl (anoniem is prima) en dan lezen we dat met interesse!

 

4. Afmelden?

U ontvangt dit bericht omdat u een DeDS account heeft aangemaakt bij vereniging Open Domein.

Gebruikt u uw DeDS account niet meer of wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief? Dan kunt u uw account zelf opheffen. Ga hiervoor naar Mijn account, vul uw DeDS gebruikersnaam en wachtwoord en kies voor 'verwijder mijn account'.

Weet u uw wachtwoord niet meer? Via wachtwoord vergeten sturen we u een nieuw wachtwoord toe.

Heeft u nog vragen? Via helpdesk@deds.nl helpen we u graag verder.